• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

BIM modelleur

BIM modelleur

De BIM modelleur die u nodig heeft v00r BIM modelling

Heeft u voor uw project een BIM modelleur nodig? Jump! Engineering werkt graag met het BIM informatiemodel voor u. Hierdoor krijgt u het modelling dat u wenst. Uiteraard kunt u er vanuit gaan dat wij de ervaring hebben om te werken met het BIM informatiemodel. Daarnaast werken wij met een minimale overhead en maximale betrokkenheid. Tijdens uw BIM project werken wij vanuit een configuratie 4 ogen principe. Dit houdt in dat er altijd een tweede BIM modelleur is, die al het modelling werk naloopt. Daarnaast werken wij niet zomaar voor iedere opdrachtgever. Wij werken alleen samen met u, als onze werkwijzen goed op elkaar aansluiten. Hierdoor kan onze modelleur te allen tijde de hoogste kwaliteit leveren. Tevens kunt u van onze modelleur een hoge leveringsbetrouwbaarheid verwachten. Tijdens uw project stellen wij uw wensen en eisen centraal. Wist u dat wij zelfs een garantie bieden op ons werk? U betaalt ons namelijk niets, als u niet tevreden bent. Dit hebben wij echter nog nooit meegemaakt. Wanneer wilt u onze BIM modelleur inschakelen?

Onze werkzaamheden als BIM modelleur

Onze modelleur houdt zich tijdens zijn BIM werkzaamheden bezig met het ontwerpen en beheren van het Building Information Model. Dit is een 3D informatiemodel waarin onze specialist alle gegevens vastlegt tijdens het bouwen en ontwerpen van uw project. Hierin staan dan ook de berekeningen, rapportages, verslagen en tekeningen. Voor een goed informatiemodel is het zeer belangrijk dat onze specialist goed samenwerkt met u. Hierdoor weten wij zeker dat wij alle gegevens hebben om van uw project een succes te maken.

De voordelen die Jump! Engineering u biedt

U betaalt onze modelleur die de BIM werkzaamheden uitvoert alleen voor de uren dat er daadwerkelijk aan uw project gewerkt wordt. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor BIM modelling en heeft u een goed overzicht van waarvoor u betaalt. Wist u dat wij u ook de volgende voordelen bieden:

  • Unieke werkwijze
  • Flexibiliteit
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Deskundigheid
  • Vrijblijvende offerte

Neem direct contact op met Jump! Engineering voor uw BIM modelling project

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die onze modelleur¬† u bieden? Wij helpen u graag met het beantwoorden van eventuele vragen. Daarnaast stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-54727607. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij hebben de BIM modelleur die u zoekt.

BEL ONS