• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Bouwkundig tekenaar

Bouwkundig tekenaar

De bouwkundig tekenaar die u zoekt

Heeft u een bouwkundig tekenaar nodig? Jump! Engineering helpt u graag met uw bouwkundig project. Hierin leveren wij altijd het vakwerk dat u wenst. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw bouwkundig project een succes wordt. Daarnaast werken wij met een minimale overhead en een maximale betrokkenheid. Tijdens uw bouwkundig project werken wij vanuit een configuratie 4 ogen principe. Dit betekent dat er altijd een tweede tekenaar is die het werk controleert. Wij nemen ook niet zomaar iedere opdracht aan. Hierdoor kan onze tekenaar de hoogste kwaliteit leveren. Jump! Engineering werkt alleen samen met u als onze werkwijzen goed op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een hoge leveringsbetrouwbaarheid van onze tekenaar. Uiteraard houdt onze professional rekening met uw wensen en eisen tijdens het project. Wist u dat wij zelfs een garantie geven op ons werk? Hierdoor betaalt u niets, wanneer u niet tevreden bent. Echter is dit in de praktijk nog nooit voorgekomen. Wanneer heeft u een bouwkundig tekenaar nodig?

Onze tekenaar en verschillende tekenpakketten

Heeft u besloten om onze tekenaar uw opdracht te geven? Wij zijn de betrouwbare en ervaren specialist waarnaar u op zoek bent. Jump! Engineering doet meer dan zijn best om van uw project een succes te maken. Wist u dat wij tijdens uw bouwkundig project kunnen werken met verschillende tekenpakketten zoals Inventor, Revit en Tekla? Daarnaast is het werken in een BIM omgeving voor onze professionals geen enkel probleem. Onze specialisten werken over het algemeen bij ons op kantoor in dezelfde tijdzone. Hierdoor voorkomen wij eventuele onduidelijkheden en zorgen wij dat alles goed verloopt. Voordat wij beginnen brengen wij ook de complexiteit van de opdracht goed in kaart. Daarnaast vinden wij een goede communicatie zeer belangrijk. Wanneer onze tekenaar voor u aan de slag gaat, krijgt u een vast aanspreekpunt tijdens uw project.

De voordelen die wij bieden

Tijdens uw bouwkundig project, betaalt u ons alleen voor de uren die wij als bouwkundig tekenaar werken. Maar wij bieden u ook de volgende voordelen:

  • Deskundigheid
  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke werkwijze
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Flexibiliteit

Direct contact met uw bouwkundig tekenaar

Heeft u vragen over ons bedrijf? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-54727607. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij hebben de bouwkundig tekenaar die u nodig heeft tijdens uw project.

BEL ONS