• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

CAD engineer

CAD engineer

Jump! Engineering heeft de CAD engineer die u zoekt

Heeft u voor uw project een CAD engineer nodig? Jump! Engineering heeft precies de engineer die u zoekt. Onze specialist is betrouwbaar en levert het vakwerk dat u wenst. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw project bij ons in goede handen is. Onze engineer werkt met een minimale overhead en met maximale betrokkenheid. Wij werken ook met een configuratie 4 ogen principe. Dit betekent dat een tweede engineer de CAD werkzaamheden controleert. Wij werken daarnaast niet voor iedere opdrachtgever. Dit zorgt er dan ook voor dat wij onze CAD werkzaamheden te allen tijde goed uitvoeren. Jump! Engineering werkt alleen voor u als opdrachtgever als onze werkwijzen goed op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Tijdens uw CAD project hebben wij als doel om volledig aan uw eisen te voldoen. Wist u dat wij zelfs een garantie geven op het geleverde werk? Als u niet tevreden bent, zijn er geen kosten voor u. Maar dit hebben wij in de praktijk nog nooit meegemaakt. Wanneer heeft u onze CAD engineer nodig?

CAD en onze tekenpakketten

Kiest u voor onze CAD engineer om uw project uit te voeren? Wij hebben de kennis, kunde en specialisten om uw opdracht perfect uit te voeren. Onze engineer kan werken met verschillende tekenpakketten, hierbij kunt u denken aan Tekla, Inventor en Revit. Daarnaast hebben onze specialisten veel ervaring met het werken in een BIM omgeving. Ook werken zij normaal gesproken in dezelfde tijdzone bij ons op locatie. Is de opdracht definitief? Dan spreken wij deze in eerste instantie goed met u door. Dit voorkomt onduidelijkheden en zorgt voor een goede afstemming van de opdracht. Wij houden ook te allen tijde rekening met de complexiteit van de opdracht. Een goede communicatie met u als opdrachtgever staat bij ons centraal. Vandaar dat u een vast aanspreekpunt krijgt tijdens uw CAD project.

De voordelen van Jump! Engineering

Een groot voordeel van ons is dat u alleen een rekening krijgt voor de uren die wij daadwerkelijk werken als CAD engineer. Dit kunnen bijvoorbeeld de uren zijn van onze engineer. Daarnaast biedt ons bedrijf u de volgende voordelen:

  • Unieke werkwijze
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte

Benader onze CAD engineer voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heeft u vragen over ons bedrijf en de werkwijze die wij hanteren? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-54727607. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar [email protected]. U vindt bij ons de CAD engineer die u nodig heeft voor uw project.

BEL ONS