• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

CAD professional

CAD professional

De CAD professional die u zoekt

Op zoek naar een CAD professional? Jump! Engineering heeft precies de professional waarnaar u op zoek bent. Wij leveren te allen tijde het vakwerk dat u wenst. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw opdracht naar behoren wordt uitgevoerd. Onze specialisten werken met een maximale betrokkenheid en een minimale overhead. Wist u dat onze professional werkt vanuit een configuratie 4 ogen principe? Dit betekent dat een tweede professional de CAD werkzaamheden altijd controleert. Jump! Engineering neemt ook niet iedere opdracht aan. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van onze CAD werkzaamheden. Want wij werken alleen voor u, als onze werkwijzen prima op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid garanderen. En wij houden natuurlijk rekening met uw wensen en eisen tijdens de CAD opdracht. Wij geven ook een garantie op het geleverde werk. Zo zijn er geen kosten wanneer u niet tevreden bent over onze werkzaamheden. Dit hebben wij echter nog nooit meegemaakt. Wanneer schakelt u onze CAD professional in?

CAD en onze tekenpakketten

Heeft u definitief besloten om ons de opdracht te geven? Dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren specialist. Daarnaast doen wij meer dan ons best, om van uw project een succes te maken. Wist u dat onze CAD professional kan werken met tekenpakketten zoals Revit, Tekla en Inventor? Ook het werken in een BIM omgeving is voor onze professionals geen enkel probleem. Daarnaast werken onze professionals over het algemeen in dezelfde tijdzone bij ons op kantoor. Hierdoor voorkomen wij eventuele onduidelijkheden en kunt u ervan uitgaan dat alles goed wordt uitgevoerd. Wij houden ook altijd rekening met de complexiteit van de opdracht. Vindt u een goede communicatie belangrijk? Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt tijdens het CAD project.

Jump! Engineering en de voordelen

Ten eerste betaalt u bij ons alleen voor de gewerkte uren. Dit zijn bijvoorbeeld de uren die onze professional besteedt aan uw opdracht. Daarnaast bieden wij u de volgende voordelen:

  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Deskundigheid
  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke werkwijze
  • Flexibiliteit

Neem contact op met de CAD professional van Jump! Engineering

Heeft u vragen over de mogelijkheden die onze professionals bieden? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 06-54727607. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar [email protected]. U vindt bij ons uw CAD professional!

BEL ONS