• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

CAD specialist

CAD specialist

De CAD specialist die u zoekt

Bent u op zoek naar een CAD specialist? Jump! Engineering heeft de specialist waarnaar u op zoek bent. Deze is betrouwbaar en heeft de ervaring die u zoekt. Hierdoor weet u zeker dat wij uw opdracht goed uitvoeren. Onze specialist werkt met maximale betrokkenheid en een minimale overhead. Daarnaast werken wij vanuit een configuratie 4 ogen principe. Dit betekent dat de CAD werkzaamheden door een tweede specialist gecontroleerd worden. Wij werken ook niet voor elke opdrachtgever. Hierdoor leveren wij altijd kwaliteit in onze CAD werkzaamheden. Wij werken namelijk alleen voor een opdrachtgever als onze werkwijzen op elkaar aansluiten. Hierdoor hebben wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Tijdens het CAD project staan uw wensen en eisen centraal. Tevens leveren wij een garantie op het door ons uitgevoerde werk. Dit betekent dat er voor u geen kosten zijn als u niet tevreden bent. Dit hebben wij echter nog nooit meegemaakt. Wanneer wilt u onze CAD specialist inschakelen?

Onze tekenpakketten en CAD

Heeft u besloten om onze specialst in te schakelen? Dan kiest u voor kennis, kunde en betrouwbaarheid. Wij doen meer dan ons best om van uw project een succes te maken. Onze CAD specialist werkt met verschillende tekenpakketten zoals Revit, Tekla en Inventor. Wist u dat onze specialisten zelfs ervaring hebben met het werken in een BIM omgeving? Daarnaast werken zij over het algemeen in dezelfde tijdzone bij ons op kantoor. Geeft u ons definitief de opdracht? Dan spreken wij de opdracht goed met u door. Hierdoor worden eventuele onduidelijkheden voorkomen en stemmen we de opdracht goed af. Wij houden uiteraard rekening met de complexiteit van de opdracht. Wij blijven tijdens het project met u communiceren. Zo zorgen wij voor een vast aanspreekpunt tijdens het CAD project.

Onze voordelen

U krijgt bij ons alleen een rekening voor de uren die wij werken. Dit kunnen bijvoorbeeld de uren zijn van onze CAD specialist. Daarnaast bieden wij u ook de volgende voordelen:

  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke werkwijze
  • Veel ervaring en scherpe prijzen

Kies vandaag nog voor het werk van onze CAD specialist

Wilt u meer informatie over CAD tekeningen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van uw specialist? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-54727607. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar [email protected]. Wij hebben de CAD specialist die u zoekt.

BEL ONS