• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

CAD tekenaar

CAD tekenaar

De CAD tekenaar die kwaliteit levert

Heeft u een CAD tekenaar nodig? Jump! Engineering heeft de ervaren tekenaar die u zoekt. Wij leveren te allen tijde de kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw opdracht goed wordt uitgevoerd. Wij werken met een minimale overhead en met een maximale betrokkenheid. Onze tekenaar werkt vanuit een configuratie 4 ogen principe. Dit houdt in dat de CAD werkzaamheden altijd door een tweede tekenaar worden gecontroleerd. Wij nemen ook niet zomaar elke opdracht aan. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit leveren tijdens onze CAD werkzaamheden. Wij werken namelijk alleen voor u als opdrachtgever als onze werkwijzen goed op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Uw wensen en eisen staan ook centraal tijdens het CAD project. Daarnaast krijgt u bij ons een garantie op het werk dat wij leveren. Bent u niet tevreden? Dan zijn er geen kosten voor u. Echter is dit in de praktijk nog nooit voorgekomen. Wanneer heeft u onze CAD tekenaar nodig?

CAD en onze tekenpakketten

Geeft u definitief de opdracht aan onze CAD tekenaar? Dan krijgt u de kunde, kennis en ervaring die u zoekt voor uw project. Onze tekenaars doen er alles aan om uw opdracht naar behoren uit te voeren. Onze tekenaar kan werken met tekenpakketten zoals Inventor, Tekla en Revit. Daarnaast kunnen zij zeer goed werken in een BIM omgeving. En over het algemeen werken wij in dezelfde tijdzone bij ons op locatie. Zo worden onduidelijkheden voorkomen en weten we zeker dat uw CAD project goed uitgevoerd wordt tijdens uw opdracht. Ook houden wij rekening met hoe complex de opdracht is. Een goede communicatie is zeer belangrijk tijdens het project. U krijgt daarom bij ons een vast aanspreekpunt tijdens uw CAD opdracht.

De voordelen die wij bieden als CAD tekenaar

Wist u dat u bij ons alleen betaalt voor de uren die wij als CAD tekenaar werken? Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de uren die onze tekenaar aan uw project besteedt. Maar wij bieden u ook de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Unieke werkwijze
  • Deskundigheid

Vrijblijvende offerte ontvangen van uw CAD tekenaar?

Wilt u eerst meer weten over ons voordat u ons de opdracht geeft? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 06-54727607. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar [email protected]. Wij hebben de ervaren CAD tekenaar die u zoekt voor uw project.

BEL ONS