• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Ingenieursbureau tekenaar

Ingenieursbureau tekenaar

Zoekt u als ingenieursbureau een tekenaar

Wij werken voor uw ingenieursbureau graag als tekenaar! Onze tekenaar beschikt over de kennis en kunde en heeft de ervaring om de opdracht van uw ingenieursbureau goed uit te voeren. Hierdoor kunt u er te allen tijde vanuit gaan dat uw project een succes wordt. Onze ingenieursbureau tekenaar werkt met een minimale overhead en maximale betrokkenheid. Voor uw ingenieursbureau doen wij meer dan ons best om uw verwachtingen te overtreffen. Daarnaast werken wij in een configuratie 4 ogen principe. Dit komt erop neer dat er altijd een tweede persoon is die het werk controleert. Daarnaast selecteren wij onze opdrachtgevers zorgvuldig. Hierdoor maken wij het mogelijk om altijd onze beloften na te komen. Dit is dan ook de reden dat wij niet al het werk aannemen. Wij werken alleen voor uw ingenieursbureau als onze verschillende werkwijzen op elkaar aansluiten. U kunt bij ons ook een grote leveringsbetrouwbaarheid verwachten. Onze tekenaar heeft altijd als doel om de hoogste kwaliteit te leveren. Wist u dat wij voor uw ingenieursbureau zelfs een garantie geven op het geleverde werk? Wanneer u niet tevreden bent, hoeft u ons dan ook geen betaling te doen. Maar wij hebben dit in de praktijk nog nooit meegemaakt. Jump! Engineering werkt graag voor uw ingenieursbureau als uw tekenaar.

Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt

Krijg onze tekenaar de opdracht van uw ingenieursbureau? Onze tekenaar kan werken met verschillende tekenpakketten zoals Revit, Inventor en Tekla. Daarnaast zijn onze tekenaars gewend om te werken in een BIM omgeving. Ook werken zij normaal gesproken in dezelfde tijdzone bij ons op kantoor. Voordat wij beginnen, gaan wij graag met u om de tafel zitten om de opdracht goed door te spreken. Dit is essentieel voor een goede uitvoering van de opdracht. Uiteraard houden wij ook rekening met de complexiteit van de tekenopdracht. Wanneer u voor onze ingenieursbureau tekenaar kiest, krijgt u ook één vast aanspreekpunt tijdens uw opdracht. Hierdoor mag u ervan uitgaan dat de communicatie te allen tijde goed verloopt.

Uw voordelen

Uw ingenieursbureau betaalt alleen voor de gewerkte uren van bijvoorbeeld onze tekenaar. Ook bieden wij u de volgende voordelen:

  • Unieke werkwijze
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Vrijblijvende offerte

Schakel vandaag nog uw ingenieursbureau tekenaar in

Wilt u meer informatie ontvangen over Jump! Engineering? Voor al uw vragen belt u naar 06-54727607. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar [email protected]. Wij hebben voor uw ingenieursbureau de tekenaar die u zoekt!

BEL ONS