• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

OVER ONS

Welkom bij Jump ! Engineering

Jump ! Engineering is opgericht in 2000 en biedt haar klanten sindsdien flexibele teken- en engineering capaciteit op het gebied van Staalbouw, Ingenieurbureaus en Prefab beton.

Onderscheidende werkwijze

Jump ! Engineering onderscheidt zich in de markt doordat we werken met een minimale overhead en maximale betrokkenheid van de CAD engineer.
We werken altijd in een configuratie 4 ogen principe, d.w.z. dat het geleverde werk altijd wordt gecontroleerd door een 2e Cad engineer. Jump ! Engineering kan dit alleen waarmaken door haar klanten te selecteren en niet ieder werk aan te nemen.

Alleen als de werkwijze aan kan sluiten op de werkwijze van de klant kunnen we een opdracht accepteren waarmee we ook een grote leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit kunnen garanderen.
Dit maken we waar door een werkelijke garantie te bieden op geleverd werk en indien u niet tevreden mocht zijn over het geleverde werk, bent u geen betaling verschuldigd. In de praktijk is dit nog niet voorgekomen.

Altijd 1 aanspreekpunt

Onze CAD engineers zijn hoog gekwalificeerd op diverse tekenpakketten zoals Revit, Inventor en Tekla. Tevens zijn ze gewend om te werken in een BIM omgeving. Onze CAD engineerings bevinden zich in dezelfde tijdzone en in principe werken zij vanuit ons eigen kantoor.

Bij aanvang van een opdracht laten we de CAD Engineer, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, samenzitten met uw CAD specialist om de opdracht door te spreken, scope of work te bepalen en plannings afspraken te maken. Deze CAD engineer is tevens uw directe aanspreekpunt voor de opdracht.

U betaalt alleen voor gewerkte uren en resultaat en de inzet is flexibel. De tarieven zijn scherp.

Onze voordelen

  1. Flexibel
  2. Unieke werkwijze
  3. Deskundige CAD engineers
  4. Vrijblijvende offerte
  5. Veel ervaring en schrerpe prijzen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Jump ! Engineering? Wilt u direct een vrijblijvende offerte voor uw project?
Jump ! Engineering is uw aanspreekpunt voor flexibele teken- en engineering capaciteit.

Neem contact op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten aan het woord

Wat zeggen onze klanten?

BEL ONS