• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Prefab beton tekenaar

Prefab beton tekenaar

Op zoek naar een prefab beton tekenaar?

Heeft u voor uw project een prefab beton tekenaar nodig? Jump! Engineering heeft precies de tekenaar die u zoekt voor uw prefab beton project. Onze specialist is zeer ervaren en levert altijd de kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Onze tekenaars werken met maximale betrokkenheid aan uw project en dit wordt gedaan met een minimale overhead. Wij werken vanuit een configuratie 4 ogen principe. Dit betekent dat er altijd een tweede persoon is die het werk controleert. Wij selecteren onze opdrachtgevers zorgvuldig. Hierdoor kan onze beton tekenaar altijd de gemaakte afspraken nakomen. Jump! Engineering neemt daarnaast niet zomaar een opdracht aan. Ons bedrijf werkt alleen aan uw prefab beton project, als onze werkwijzen op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk om tijdens ieder project vakwerk af te leveren. Wist u dat wij zelfs een garantie geven op het door ons geleverde werk? Als u niet tevreden bent, hoeft u ons namelijk ook niks te betalen. Wij hebben dit in de praktijk nog nooit meegemaakt. Wanneer heeft u een prefab beton tekenaar nodig?

De tekenpakketten waarmee wij werken

Voor uw prefab project bent u bij onze prefab beton tekenaar aan het juiste adres. Wij hebben als tekenaar veel ervaring met het werken met verschillende soorten beton. Met wat voor een soort beton gaat u werken tijdens uw prefab project? Laat het ons weten, zodat onze tekenaar hier rekening mee kan houden. Onze tekenaars kunnen namelijk werken met verschillende tekenpakketten zoals Inventor, Tekla en Revit. Daarnaast zijn onze beton tekenaars gewend om in een BIM omgeving te werken. Zij werken normaal gesproken ook in dezelfde tijdzone bij ons op kantoor. Is de opdracht definitief? Dan bespreken wij, voordat wij beginnen, de opdracht goed door. Hierdoor voorkomt onze prefab beton tekenaar eventuele onduidelijkheden en krijgt u het resultaat dat u wenst. Daarnaast houden wij ook rekening met de complexiteit van het project.

Wij bieden u veel voordelen

Als groot voordeel betaalt u bij ons alleen voor de gewerkte uren. Hierdoor kunt u er bij ons vanuit gaan dat elk uur goed wordt besteed. Daarnaast bieden wij u ook nog eens de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit
  • Unieke werkwijze
  • Deskundigheid
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Vrijblijvende offerte

Ontvang een vrijblijvende offerte van uw prefab beton tekenaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 06-54727607. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar [email protected]. Wij hebben ongetwijfeld de prefab beton tekenaar die u zoekt!

BEL ONS