• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Prefab Beton

Jarenlange ervaring in de prefab beton industrie

Jump! Engineering met haar roots in de prefab betonindustrie, heeft sinds 1990 jarenlange ervaring opgebouwd als prefab beton tekenaar en begrijpt dat alleen de bedrijven overleven die bereid zijn te investeren in nieuwe technologieën en een visie hebben ontwikkeld over de markt en de positie die ze daarin willen nemen. Er is geen bouwmateriaal wat zich zo snel heeft ontwikkeld als (prefab) beton. Met het mooie bouwmateriaal beton is zeer veel mogelijk en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D computertechnologie hebben hierin in belangrijke mate bijgedragen. Virtueel bouwen is nu mogelijk en het bouwproces moet steeds sneller en efficiënter. Bovendien moeten de faalkosten omlaag, iets waar in de bouw nog grote stappen te maken zijn.

BIM technologie

Het is niet voor niets dat BIM (Bouw Informatie Model of Building Information Modelling) ook bij prefab beton een steeds belangrijkere rol speelt. Met BIM technologie, worden een of meer accurate virtuele modellen van een gebouw of constructie digitaal opgebouwd. BIM ondersteund het ontwerpproces door de verschillende fases van de bouw wat leidt tot een beter beheerst bouwproces wat weer zal leiden tot lagere faalkosten en meer efficiëntie.

Tekla tekenwerk, modeleringswerk en uitwerken prefab betonnen elementen

De engineers van Jump Engineering begrijpen deze ontwikkeling en kunnen u hierin ondersteunen.
Een ontwerpproces met gebruik van Tekla software verkleind de kans op faalkosten, vergroot de efficiëntie van het bouwproces, zal de kwaliteit van het product verhogen en draagt ertoe bij dat het juiste product, foutvrij op tijd en op de juiste plek op de bouwplaats wordt geleverd.
Jump! Engineering kan u bijstaan met Tekla tekenwerk, modeleringswerk, het uitwerken van prefab betonnen elementen tbv de productie, het opzetten en uitbouwen van een componenten bibliotheek, het koppelen van objectgegevens. We werken projecten uit in 3D waarmee uw vlechtrobot kan worden aangestuurd.

BEL ONS