• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Revit tekenaar

Revit tekenaar

Een Revit tekenaar van Jump! Engineering

Zoekt u een Revit tekenaar of Revit engineer? Dan heeft u bij Jump! Engineering uw Revit specialist gevonden! Onze Revit professional is een echte specialist. Hierdoor maken wij van uw opdracht een succes. Wij onderscheiden ons door te werken met een maximale betrokkenheid en minimale overhead van de engineer. Daarnaast werkt onze engineer in een configuratie 4 ogen principe. Een tweede engineer controleert volgens dit principe altijd het geleverde werk. Wij kunnen dit alleen waarmaken door een zorgvuldige selectie van onze klanten. Daarnaast nemen wij als professional niet elk Revit tekenwerk werk aan. Als uw specialist werken wij alleen aan uw opdracht, als onze werkwijze kan aansluiten op de werkwijze van u als klant. Wij hebben een grote leveringsbetrouwbaarheid als uw professional en specialist. En onze tekenaar levert altijd kwaliteit. Wist u dat wij zelfs een garantie bieden op het geleverde werk? Zo hoeft u bij ons als uw professional en specialist geen betaling te doen als u niet tevreden bent over onze werkzaamheden. Wij hebben dit in de praktijk echter nog nooit meegemaakt. Wanneer wilt u een Revit tekenaar als engineer van Jump! Engineering inschakelen?

Een professional als vast aanspreekpunt

Schakelt u onze engineer in? Dan maakt u gebruik van een ware professional en specialist. Onze tekenaar werkt met verschillende tekenpakketten zoals Revit. Tevens is onze engineer gewend om in een BIM omgeving te werken. De engineer werkt in onze tijdzone en werkt normaal gesproken in ons eigen kantoor. Wanneer wij starten, gaat onze engineer samen om de tafel zitten met uw specialist. Dit doen wij om de opdracht goed door te spreken. Hiermee houden wij echter wel rekening met de complexiteit van de opdracht. Wij bepalen de scope of work en maken afspraken voor de planning. U heeft als vast aanspreekpunt tijdens uw opdracht onze engineer. Geef ook goed aan wat uw verwachtingen zijn van onze tekenaar. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat onze professional de opdracht goed uitvoert in Revit.

Onze voordelen

U betaalt bij ons alleen voor de gewerkte uren. Hierbij kunt u denken aan de uren waarmee onze tekenaar in Revit werkt. Daarnaast bieden wij u deze voordelen:

  • Deskundige professional en specialist
  • Unieke werkwijze
  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte

Neem contact op met uw Revit tekenaar

Heeft u vragen over onze tekenaar die werkt met Revit? Of zijn er andere vragen die u graag beantwoord ziet van een Revit professional? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-54727607. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar [email protected]. Onze Revit tekenaar werkt graag voor u als gespecialiseerd engineer.

BEL ONS