• Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe tarieven

Tekla tekenaar

Tekla tekenaar

Jump! Engineering heeft de Tekla tekenaar die u zoekt

Op zoek naar een Tekla tekenaar? Jump! Engineering heeft precies de Tekla professional die u zoekt! Onze Tekla specialist is een ware professional. U kunt er bij ons dan ook van op aan dat uw opdracht een succes wordt. Door te werken met een minimale overhead van de engineer en maximale betrokkenheid, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Onze Tekla engineer werkt ook in een configuratie 4 ogen principe. Dit betekent dat een tweede engineer altijd het geleverde werk controleert. Door een zorgvuldige selectie van onze klanten, kunnen wij te allen tijde onze beloften waarmaken. Hierdoor neemt onze tekenaar ook niet elk werk aan. Als specialist kunnen we alleen voor u werken, als onze werkwijze aansluit op de werkwijze van u als klant. Wij hebben een grote leveringsbetrouwbaarheid als specialist en professional. Daarnaast levert onze tekenaar altijd kwaliteit. Ons bedrijf biedt u ook een garantie op het werk dat wij leveren. Als uw professional en specialist hoeft u bij ons geen betaling te doen als u niet tevreden bent. Echter is dit in de praktijk nog nooit voorgekomen. Benader Jump! Engineering als u een Tekla tekenaar als engineer nodig heeft.

U krijgt bij ons één vast aanspreekpunt

Maakt u gebruik van onze engineer? Dan werkt een echte professional en specialist aan uw opdracht. De tekenaar kan onder andere werken met het tekenpakket Tekla. Onze engineer is het ook gewend om in een BIM omgeving te werken. Tevens werkt onze engineer normaal gesproken in dezelfde tijdzone bij ons op kantoor. Geeft u ons de opdracht? Dan gaat onze engineer samen met uw specialist om de tafel zitten. Dit is essentieel om de opdracht goed door te nemen. Uiteraard houden wij rekening met de complexiteit van uw opdracht. Wij maken afspraken voor de planning en bepalen de scope of work. Ook zorgen wij ervoor dat onze engineer functioneert als uw vaste aanspreekpunt. Laat ons ook weten wat u van onze tekenaar verwacht. Zo wordt uw opdracht in Tekla goed door onze professional uitgevoerd.

Jump! Engineering en onze voordelen

Bij ons betaalt u alleen voor de uren die wij werken. Dit zijn bijvoorbeeld de uren waarmee de tekenaar werkt in Tekla. Tevens bieden wij u de volgende voordelen:

  • Veel ervaring en scherpe prijzen
  • Deskundige professional en specialist
  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke werkwijze

Voor al uw vragen neemt u contact op met uw Tekla tekenaar

Wilt u meer weten over onze tekenaar die werkt in Tekla? Of heeft u andere vragen voor onze professional? Voor al uw vragen belt u naar 06-54727607. Wilt u liever een mail sturen? Mail dan naar [email protected]. Onze Tekla tekenaar is een ware specialist.

BEL ONS